ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Η Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά στα Χανιά – Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στο Avra Imperial Hotel στο Κολυμβάρι

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για 15η χρονιά να υποδεχτούν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο ξενοδοχείο Avra Imperial Hotel στο Κολυμβάρι.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις πάνω από 350 ετικέτες με νέες και παλαιές εσοδείες από 36 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν με τους οινοπαραγωγούς και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.  Στην έκθεση θα λειτουργεί και οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού όπου οι φιάλες θα πωλούνται σε συμβολική τιμή και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών “Ζωοδόχος Πηγή”.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
[12:00 – 20:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Κυριακή 12 Μαρτίου 2023
[12:00 – 20:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες

Τοποθεσία: Avra Imperial Hotel

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023| 13:00 – 15:00 | MasterclassNew Entries – Νέες αφίξεις”

Θέλετε να δοκιμάσετε ό,τι νέο κρασί κυκλοφορεί φέτος στην Κρήτη; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET έχει συλλέξει τις νέες κυκλοφορίες από όλα τα οινοποιεία, για να τα δοκιμάσετε μαζί και να τα παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε συγκεντρωτικά όλες τις πρώτες κυκλοφορίες για το 2023!

Εισιτήρια θα βρείτε ΕΔΩ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της έκθεσης, τα εισιτήρια, αλλά και πως θα δηλώσετε συμμετοχή στην παράλληλη εκδήλωση στο www.winesofcrete.gr και στην σελίδα www.facebook.com/winesofcrete