ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Έλενα Παπαρίζου το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Ηράκλειο (Θέατρο Τεχνόπολις)

Πάντα «Υπάρχει λόγος» το απόλυτο «Number One», να δίνει «Φως στην Ψυχή» και να φέρνει πολύ πάθος στα καλοκαίρια μας, καθώς κάθε εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου είναι ξεχωριστή.

Και το φετινό καλοκαίρι η μοναδική, pop star, Έλενα Παπαρίζου θα δώσει μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που αγαπά.

Η Έλενα Παπαρίζου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την eurovision το 2001 και την συμμετοχή με τους Antique και τον Νίκο Παναγιωτίδη με το τραγούδι “Die for you” που κατέλαβε την 3η θέση! Από τότε ως και σήμερα απασχολεί μόνιμα τα μουσικά δρώμενα μέσα από τις επιτυχίες της που την κατατάσσουν ως μία από τις πλέον εμπορικές τραγουδίστριες της τελευταίας 20ετίας με 4 πλατινένιους και 7 χρυσούς δίσκους έχοντας ταυτόχρονα και τις περισσότερες προβολές στο youtube ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες! Γεννήθηκε στην Σουηδία από Έλληνες γονείς, έχοντας καταγωγή από το Μουζάκι και την Κρανέα. Τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι τα έκανε στην Σουηδία κάνοντας με τους Antique διασκευές σε ελληνικές επιτυχίες, κάτι που άρχισε να έχει απήχηση τόσο στην Σουηδία όσο και στην Ελλάδα. Το 2005 με το τραγούδι “My Number One” εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, φέρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία το διαγωνισμό στην Αθήνα.  Μετά την συμμετοχή της στην Eurovision επιλέγει να κάνει πλέον σόλο καριέρα στην Ελλάδα, κάτι που την ανέδειξε ως μία από τις μεγαλύτερες pop star των τελευταίων ετών.

Ραντεβού στο πιο όμορφο πάρτι του καλοκαιριού το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Θέατρο Τεχνόπολις !!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 –  ώρα έναρξης 21:30

Τα πρώτα Early Birds εισιτήρια  16€  |  Γενική Είσοδος 18€

– VIP standing 25€ (Διαμορφωμένος χώρος με stand δίπλα στη σκηνή)

Προπώληση εισιτηρίων από 12/05 :

  • στα  Ταμεία του Τεχνόπολις
  • Βιβλ. Ελευθερουδάκης
  • S/M Χαλκιαδάκης ( Ηρακλείου – Χανιών – Ρεθύμνου – Αγιος Νικόλαος)

και Διαδικτυακά στο www.ticketservices.gr και www.tickets.texnopolis.net