Η Ελλάδα 5η δύναμη στον κόσμο στο μίνι ποδόσφαιρο!

Η ιστορική 3η θέση των Ελλήνων στο SOCCA World Cup 2019 τους εκτόξευσε στην παγκόσμια κατάταξη!

Η ανεπανάληπτη επιτυχία της Ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019 αφήνει ακόμα θετικά αποτελέσματα και παγκόσμια αναγνώριση!

Οι Έλληνες κατέκτησαν την τρίτη θέση με την επικράτηση τους στον μικρό τελικό επί της Μολδαβίας και η παγκόσμια ομοσπονδία SOCCA αποκάλυψε σήμερα ότι η χώρα μας εκτοξεύθηκε από την 13η θέση το 2018 στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, μία θέση την οποία λαμβάνει μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορίας της! Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας, αφού η απόδοση της μπροστά σε χιλιάδες Ελλήνων φιλάθλων ήταν εκπληκτική και άξιζε μια θέση στα μετάλλια.  

Έτσι,η Ελλάδα ανέβασε πλέον τον πήχη των προσδοκιών και εγκαθιδρύθηκε ως μία απο τις πλέον ισχυρές δυνάμεις της Υφηλίου, κάτι που γεμίζει με ελπίδα τους Έλληνες λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου 6Χ6.

 Η εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος με τη Husqvarna υποστήριξε ενεργά την παγκόσμια διοργάνωση SOCCA World Cup 2019 ως πλατινένιος χορηγός.