ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στα 10 καλύτερα μέρη για γάμο στον κόσμο!

Αν έχετε βρει τον γαμπρό ή την νύφη, τις βέρες και σας λείπει μόνο ο προορισμός, τότε ο δημοφιλής ιστότοπος Destination Wedding σας δίνει την λύση παρουσιάζοντας τους κορυφαίους προορισμούς για την τέλεση ενός γάμου στον κόσμο.

best-wedding-destinations-of-2015-greece

Αν έχετε βρει τον γαμπρό ή την νύφη, τις βέρες και σας λείπει μόνο ο προορισμός, τότε ο δημοφιλής ιστότοπος Destination Wedding σας δίνει την λύση παρουσιάζοντας τους κορυφαίους προορισμούς για την τέλεση ενός γάμου στον κόσμο.

Η Ελλάδα, ξεπερνώντας τη Χαβάη και το Λας Βέγκας, κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες επιλογές για ένα ζευγάρι που θέλει ο γάμος του να είναι εντυπωσιακός και να τον θυμούνται για πάντα όλοι οι καλεσμένοι.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο η Ελλάδα προσφέρει ένα ρομαντικό σκηνικό για γάμους πλούσιους σε Μεσογειακές λιχουδιές, τοπικά κρασιά και χαρούμενες παραδόσεις! Για ένα εντυπωσιακό σκηνικό, κατευθυνθείτε στη Σαντορίνη, όπου τα λευκά σπίτια έρχονται σε αντίθεση με τους μαύρους ηφαιστειακούς βράχους και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η Μύκονος είναι ιδανική για έναν κοσμοπολίτικο τόνο και για ολοήμερο πάρτυ! Για έναν πιο ήρεμο γάμο, επιλέξτε την Κρήτη, η οποία συνδυάζει τον αρχαίο πολιτισμό με εντυπωσιακές παραλίες. Η Κέρκυρα αλλά και η Ρόδος με τη Μεσαιωνική Παλιά Πόλη είναι εξαιρετικές επιλογές επίσης.”.

πηγή: Εν Λευκώ