ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι επόμενες εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Ρεθύμνου

Το Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου ενημερώνει για τις επόμενες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στην αίθουσά του στην προκυμαία του Ρεθύμνου (Ελ. Βενιζέλου 79).

Στις 5 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 7:30 μ.μ., ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης του Λυκείου κ. Κώστας Μυγιάκης, εκπαιδευτικός, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων Δημοσίου Νομού Ρεθύμνης, θα ομιλήσει με θέμα: «Ο Κωστής Γιαμπουδάκης, Πυρπολητής του Αρκαδιού».

Στις 10 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 7:30 μ.μ., ο επίσης αγαπητός φίλος και συνεργάτης του Λυκείου, κ. Χάρης Στρατιδάκης, δρ Παιδαγωγικής και Συγγραφέας, θα ομιλήσει με θέμα: «Σημαντικοί Άνθρωποι – Σπουδαίες Ιδέες: Αείμνηστοι Ομιλητές που με τις αξέχαστες Διαλέξεις τους λάμπρυναν το Αναλόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων Ρεθύμνης».

Επίσης το καθιερωμένο κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που δεν εορτάστηκε πέρυσι λόγω πένθους για την μεγάλη απώλεια της Επιτίμου Προέδρου και Προέδρου του Λυκείου από το 1964 έως το 2011 αείμνηστης Ιωάννας Βαλαρή, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 6:30 μ.μ. με τσάι, κεράσματα, δώρα για όλους και μια υπέροχη έκπληξη!

«Βιγλάτορας του Ελληνισμού είναι το Λύκειό μας
που στέκει κι αστραποβολά σε πείσμα των καιρών μας!»