Η Eyewide Digital Marketing Agency στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, προσφέρει χορηγία την δημιουργία και υλοποίηση του Digital Marketing (PPC Advertising and PR) για τον διεθνή ορεινό αγώνα «Psiloritis Race». Ο αγώνας έχει στόχο την προβολή της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με το περιβάλλον και την επαφή με την Κρητική φύση.

Ο αγώνας, εκτός από τη μοναδικότητα της Ορεινής Κρήτης και τη συναρπαστικότητα που προσφέρει ένα μοναδικό ορεινό άθλημα αντοχής και περιπέτειας μαζί, στοχεύει να προσελκύσει αλλά και να αναδείξει Έλληνες και ξένους αθλητές που αφοσιώνονται στο ορεινό τρέξιμο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός επίπονου αγώνα διάρκειας επτά περίπου ωρών.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H Eyewide Digital Marketing Agency με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, πετυχαίνει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και οδηγεί στη δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός της εταιρείας είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από στρατηγικές, οι οποίες τονώνουν το brand του πελάτη και οδηγούν στην αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων – πωλήσεων.