ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει και πάλι στο Aquila Rithymna Beach

Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει και πάλι στο Aquila Rithymna Beach. Το πλέον αξιόπιστο και παγκόσμια αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας που ενώνει το περιβάλλον με τον τουρισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η «Γαλάζια Σημαία» είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας, το οποίο απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες τις οποίες διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς που πληρούν τα σχετικά κριτήρια.
Η παραλία του Aquila Rithymna Beach πληροί όλα τα κριτήρια καθαριότητας και προστασίας του Παράκτιου και Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, όπως αυτά καθορίζονται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Aquila Rithymna Beach, κυρίου Κώστα Δαμανάκη, μελών του προσωπικού και της Οικολογικής ομάδας του ξενοδοχείου, καθώς και την ενεργή συμμετοχή πολλών παιδιών, επισκεπτών και φίλων του ξενοδοχείου.

Η βράβευση της Γαλάζιας Σημαίας εναρμονίζεται με την Περιβαλλοντική Πολιτική και Φιλοσοφία του ξενοδοχείου Rithymna Beach Hotel και του Ομίλου Aquila και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που γνώμονα έχουν το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και προάγουν την περιβαλλοντική εκπαίδευση.

« Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας».