ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Γεωργία Νταγάκη, οι Topos και ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε μία …Ρεθεμνιώτικη συνάντηση στο «Σταυρό του Νότου»!

Η Γεωργία Νταγάκη μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, το Σάββατο 29 Απριλίου.

Η Γεωργία Νταγάκη έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πληθώρα συνεργασιών, παρουσιάζει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου μια παράσταση που αποτυπώνει το σύνολο όλων αυτών των μουσικών βιωμάτων.

Ισορροπώντας άρτια ανάμεσα στην παράδοση και τον σύγχρονο ήχο, η Γεωργία με τη λύρα της και τη μπάντα της ανεβαίνει στην σκηνή και καλεί για πρώτη φορά τον διεθνούς φήμης καταξιωμένο λαουτιέρη Μιχάλη Τζουγανάκη.

Δυο μουσικοί που μοιράζονται και διαδίδουν την ίδια μουσική κληρονομιά θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για μια συναρπαστική βραδιά.

Την παράσταση θα ανοίξουν οι “Topos” μια ξεχωριστή μπάντα από το Ρέθυμνο Κρήτης που συνδυάζει Κρητική σούστα, παραδοσιακά γυρίσματα στη φωνή, ποπ, ροκ και new age folk!

Η συμμετοχή της Γεωργίας στον πρώτο τους δίσκο και στην live παρουσίαση, έδωσε το έναυσμα για τη σύμπραξη αυτή.

Όλοι μαζί θα ανταμώσουν στη σκηνή με σπουδαία και αγαπημένα τραγούδια προσκαλώντας μας σε μια ξέφρενη κρητική γιορτή!