Ι.ΙΕΚ Grant: Υποτροφίες Διδάκτρων για το 2021

Το Ι.ΙΕΚ Grant στηρίζει έμπρακτα και ενεργά κατά την διάρκεια των σπουδών τους, τόσο τους νέους και τις νέες όσο και τους έμπειρους εργαζομένους χορηγώντας σε σταθερή ετήσια βάση σημαντικές υποτροφίες.

Αναγνωρίζοντας τις θυσίες κάθε συμμετέχοντα στα εκπαιδευτικά προγράμματά της, η Grant παρέχει στον Σπουδαστή που ολοκλήρωσε επιτυχώς, ήτοι με άριστη βαθμολογία, τον πρώτο χρόνο των Σπουδών του ως υποτροφία τα δίδακτρα του επόμενου ακαδημαϊκού έτους. Η συγκεκριμένη υποτροφία δίδεται σε ένα Σπουδαστή του Ι.ΙΕΚ Grant.

Επίσης με την περάτωση των Σπουδών τους, στο Ι.ΙΕΚ Grant, οι Σπουδαστές διεκδικούν μια επιπλέον υποτροφία, η οποία έγκειται στη Μετεκπαίδευση τους σε ένα από τα πρόγραμμα της Σχολής (MiniMBA), διάρκειας έξι (6) μηνών με Πιστοποίηση Διεθνούς Αναγνώρισης, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Η προαναφερθείσα υποτροφία χορηγείται στον Σπουδαστή του οποίου η πτυχιακή εργασία μέσα από μία διαδικασία αξιολόγησης από την έμπειρη ομάδα των εισηγητών της Grant, συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Τέλος, η Grant σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, χορηγεί κάθε χρόνο δωρεάν πλήρης Σπουδές στο Ι.ΙΕΚ για 2 χρόνια, σε έναν Σπουδαστή που βρίσκεται σε δυσκολία πληρωμής των Διδάκτρων.

Για το 2020 η 1η σπουδάστρια σε βαθμολογία 9,68 είναι η Πέπα Σονίλα τμήμα Μαγειρικής Τέχνης.
Η Grant της παρέχει Υποτροφία το 2ο έτος σπουδών.

Η 1η πτυχιακή εργασία σε βαθμολογία 10 και με μεγαλύτερο βαθμό αποφοίτησης 9,8 είναι η Άννα Διαμαντή τμήμα Travel Agent έχει Υποτροφία Μεταπτυχιακές Σπουδές στην ειδικότητα της.

Το καλύτερο Project Επιχειρησιακής Στρατηγικής το έκαναν η Ουρανού Γεωργία και ο Σιγάλας Σπύρος από το τμήμα Ζαχαροπλαστικής έχουν Υποτροφία όλα τα σεμινάρια Επιχειρείν, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Grant.

Μεγάλο ποσοστό αποφοίτων της Grant είναι πλέον ενεργοί εργαζόμενοι σε μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου μας, έχοντας κατακτήσει μέσα από την μαθησιακή και επαγγελματική τους εμπειρία, όλα τα απαραίτητα εφόδια που τους καθιστούν επαγγελματίες του αύριο. Στην Grant κάθε προσπάθεια εξέλιξης προσωπικής και επαγγελματικής γίνεται αντικείμενο επιβράβευσης και σημαντικής αναγνώρισης.