ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δ. Ρεθύμνου ευχαριστεί το Σύλλογο Φροντιστών Ξένων Γλωσσών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

(φώτο αρχείου)

Με μια γενναιόδωρη προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και ιματισμού, τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους των κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρεθύμνου (Δομή Παροχής Συσσιτίου & Κοινωνικό Παντοπωλείο τα οποία αποτελούν σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), σφράγισε τη λήξη μιας ακόμη εκπαιδευτικής χρονιάς ο Σύλλογος Φροντιστών Ξένων Γλωσσών Ρεθύμνης.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας – Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τα μέλη του Συλλόγου Φροντιστών Ξένων Γλωσσών Ρεθύμνης, για την πρωτοβουλία τους να ενισχύσουν το έργο που παρέχουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου.

Η έμπρακτη κατάθεση της αλληλεγγύης και της συμπαράστασής τους σε ευπαθείς συνανθρώπους μας, συνιστά τιμή για τους δωρητές, ανακουφίζει και ενθαρρύνει τους άμεσους αποδέκτες τους και συμβάλει στη βιωσιμότητα και την επαρκή ανταπόκριση των δομών απέναντι στις οξυμένες κοινωνικές ανάγκες.

Ευχόμαστε να έχουν πάντοτε τη δυνατότητα της έμπρακτης έκφρασης του αλτρουισμού και του ανθρωπισμού τους.