ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δ. Ρεθύμνου ευχαριστεί την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ρεθύμνου και το 547 Α/Μ Τ. Π.

Σταθερά προσηλωμένοι στις αρχές της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού και με αταλάντευτη τη διάθεση προσφοράς, η Διοίκηση του τοπικού παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ρεθύμνου και του 547 Α/Μ Τ. Π. (Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού) προσέφεραν και φέτος,  τρόφιμα μακράς διαρκείας που διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), κατά την περίοδο των γιορτών.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, τους ευχαριστούν θερμά για την στήριξη που παρέχουν στο κοινωνικό έργο της Δομής, ειδικά σε μια σε μια περίοδο αυξημένων κοινωνικών αναγκών. Η δοτικότητα, η ομοψυχία, ο σεβασμός και η  έμπρακτη έγνοια για το συνάνθρωπο, είναι οι πιο ασφαλείς εγγυήσεις για τη διατήρηση της κοινωνικής μας συνοχής και της συλλογικής μας  συμπόρευσης στο μέλλον.

Μαζί με την κατάθεση της ευγνωμοσύνης τους, η Αντιδήμαρχος και τα στελέχη της Κοινωνικής  Υπηρεσία του Δ.Ρ. εύχονται στους δωρητές της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ρεθύμνου και του 547 Α/Μ Τ. Π., μια υγιή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά στην οποία θα πρωταγωνιστούν η αγάπη, η αλληλεγγύη και ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.