Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθυμνου.

Μετά από μία όμορφη ξενάγηση στο Αρκάδι από τον Κώστα Παπαδάκη, Θεολόγο, μέλη και φίλοι του συλλόγου έσμιξαν στην εξοχική ταβέρνα Φαράγγι στην επαρχιακή Οδό της μονής Αρκαδίου.

Την παρέα του φορέα στην κοπή τίμησαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, η αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Άννα Ελευθεριάδου -Γκίκα, η διευθύντρια του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μάχη Κασπίρη και ο πρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ Ρεθύμνου Δημήτρης Τσαχάκης.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η Ζαφειρούλα Δρουλίσκου και ήτανε ένα ασημένιο κόσμημα – προσφορά της φίλης και εθελόντριας των δράσεων του Συλλογου Γεωργίας Φραγκιαδάκη – Λουκά γνωστής σε όλους ως Γωγώ η Παραμυθού. Το φλουρί των εργαζομένων του συλλόγου κέρδισε ο νέος οδηγός του Λεωφορειου Χρήστος Χλιαουτάκης.

Η μέρα πέρασε όμορφα με καλή παρεα, συζήτηση, αλλά και θετικά νέα για την πορεία της παραχώρησης και μεταστέγασης των δομών του συλλόγου στο κτίριο των Αρμένων από την κυρία Αντιπεριφερειάρχη. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα της μεταστέγασης των σχολείων ειδικής αγωγής χώρο του ΚΕΓΕ. Η ευχή για μία καλή και δημιουργική χρονιά με αγάπη και ενέργεια πάντα αφιερωμένη στα ΑμεΑ ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης.

Ο Συλλογος ευχαριστεί το Ζαχαροπλαστείο ΖΩΗ για τη χορηγία της πίτας!

Χρόνια Πολλά!!!