ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι MILO-Z live στο Ηράκλειο

Ο MiloZ και οι εξαιρετικοί μουσικοί του επιστρέφουν στο Ηράκλειο, στο Cine Studio Live για μια μοναδική βραδιά γεμάτη από funk, soul και groovy μελωδίες την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 22:00. 

Οι MILO-Z είναι αναμφισβήτητα η πιο δυναμική funk soul dance μπάντα της Νέας Υόρκης – εκλεπτυσμένη από κάθε άποψη. Οι 7 καταπληκτικοί μουσικοί με το χορευτικό πρόγραμμα τους σε funky & soul ρυθμούς, με τα πνευστά και κρουστά και με την τρομερή σκηνική τους παρουσία έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο προσόν της μπάντας είναι φυσικά ο αρχηγός και τραγουδιστής Μilo. O Μilo δεν είναι απλά ένας καλός μουσικός και εκτελεστής, αλλά λάτρης του live-show και ένας μοναδικός “entertainer” που ξέρει και θέλει να διασκεδάζει τον κόσμο. Ο Milo έχει ένα ιδιόμορφο στυλ και πνεύμα – όπως ο James Brown που συνθέτει και ενορχηστρώνει έξυπνους σφιχτούς ρυθμούς, χορογραφεί κινήσεις, ντύνεται ανάλογα και δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο show. Γεμάτος ψυχή και ενέργεια ιδρωμένος πάνω στην σκηνή παρασύρει το κοινό στους funky ρυθμούς να χορέψει και να διασκεδάσει πραγματικά.

Οι MILO-Z βρίσκονται τώρα σε περιοδεία στην Ανατολική Ακτή και Ευρώπη. Έχουν ξεπουλήσει 19 εμφανίσεις τους στη σειρά στο House of Blues στη Βοστώνη και εξακολουθούν τις sold out εμφανίσεις τους στο Manhattan και Νew Jersey. Οι παραγωγοί αποδίδουν την επιτυχία στο έξυπνο funky soul groovy ρεπερτόριο της μπάντας αλλά και στην εντυπωσιακή σκηνική τους παρουσία και το χάρισμα του Milo να ξεσηκώνει τους θεατές.

Οι MILO-Z έχουν κυκλοφορήσει το CD “Live & Bumpin” στην School Cut Records και έχουν δώσει τραγούδια για μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες όπως “See Spot Run”, “The Deli” with Ice-T, David Johansen & Mike Starr, “Rules for Men” και τηλεοπτικές σειρές όπως Baywatch.

Οι Milo Z Band έχουν εμφανιστεί με τους Tom Jones, The Neville Brothers, The Spin Doctors, Maceo Parker, The Funky Meters, The Average White Band, Aquarium Rescue Unit, El Debarge, G-Love and the Special Sauce, Patty Smith, Al Green, KRS 1, Massive Attack & Chuck Brown.

www.miloz.com
www.myspace.com/milozband

Προπώληση 10€

Ταμείο 15€ – Φοιτητικό 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
– ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Οδός 1821 αρ.10 τηλ.2810227500
– ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα τηλ.2810823

Ωρα έναρξης 22:00
Cine Studio Live – Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός
Πληροφορίες – Τηλ κρατήσεων  2810823813