ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Ρέθυμνο

Η Νατάσσα Μποφίλιου, αμέσως μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επισκέπτεται και επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Την Τετάρτη 14 Μαρτίου, η “Μουσική Συνωμοσία” καταλαμβάνει το Apple Bar(Σαλαμίνος 11, Παλιά Πόλη) μεταμορφώνοντας το σε χειμερινό καταφύγιο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά ιστορίες, προσωπικές εξομολογήσεις και αφηγήσεις από ζωές που χάνονται στους δρόμους του κέντρου, σε ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στην καλλιτεχνική επιμέλεια και του Θέμη Καραμουρατίδη στις πειραγμένες ενορχηστρώσεις.

Τα σενάρια από τις “Εκατό Μικρές Ανάσες”, το “Μέχρι το Τέλος”, τα “Τρία Μυστικά”, αλλά και από την ολοκαίνουργια επερχόμενη δουλειά της τριάδας, μπερδεύονται με καρέ από απρόβλεπτα τραγούδια και εικόνες.

Ένα ηλεκτρικό cabaret με ρετρό αναφορές, για τα ταξίδια που έγιναν κι αυτά που έμειναν στα λόγια, από την παρέα εκείνη που έφερε μία φρέσκια και ουσιαστική πρόταση στο σημερινό τραγούδι, μία πρόταση που γνώρισε την επιτυχία και την ευρεία αποδοχή όπου κι αν εμφανίστηκε.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Οργάνωση παραγωγής: Prospero, www.prospero.com.gr

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, τσέλο: Άρης Ζέρβας, κιθάρες: Παύλος Συνοδινός, μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο Playroom cafe (Μεσολογγίου 11) και στο Bottle Shop (Πλ. Αγνώστου Στρατιώτη) και η τιμή τους είναι 8 ευρώ. Τα υπόλοιπα εισιτήρια στην είσοδο του Apple Bar κοστίζουν 12 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Οι Πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ.
Ωρα έναρξης 10 το βράδυ.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6946452136

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]δείτε που είναι το Apple Bar[/box]