ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΙΜΙΣΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

Η Ομάδα του Κέντρου Νέων του Δήμου Ρεθύμνου

Ομάδα Κέντρου Νέων Δήμου Ρεθύμνου

Την Τρίτη στον δημοτικό κήπο, στις εκδηλώσεις για την γιορτή κρητικής διατροφής συμμετείχε το συγκρότημα του Μανούσου Μανουσέλη που εντυπωσίασε, ενώ κρητικούς χορούς παρουσίασε αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα η ομάδα του Κέντρου Νέων Δήμου Ρεθύμνου.

Ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Σπυρλιδάκης εδώ και πολλά χρόνια μεταδίδει τις γνώσεις του με ζήλο και αγάπη στους νέους και νέες στο Κέντρο Νέων επι της οδού Γερακάρη και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Σε αυτόν τον άξιο και σεμνό δάσκαλο του χορού αξίζει ένα μεγάλο εύγε διότι εκτός από τον χορό διδάσκει με την συμπεριφορά του ήθος και αξιοπρέπεια που όπως φαίνεται την εισπράττουν οι νέες και οι νέοι της ομάδας του μερικοί εκ των οποίων δεν είναι από την Κρήτη, όπως συμβαίνει με φοιτητές που σπουδάζουν στο Ρέθυμνο και όταν φεύγουν έχουν μέσα στην καρδιά τους την Κρήτη.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το όνομα του Ζαχάρη Αντωνάκη από τον Φουρφουρά Αμαρίου που εκτός από πρωτοχορευτής, είναι και ένας σύγχρονος Κουρήτης με μεγάλη ψυχή και αγάπη για την Κρήτη και τον πολιτισμό της. Η συμμετοχή του επίσης σε θεατρικές ομάδες εντυπωσιάζει με το ταλέντο του και πάθος με το οποίο ενσαρκώνει τον κάθε ρόλο.

Γιώργης Σηφάκης (Σιμισακογιώργης)