ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

Η παράσταση “Είδα το Χάρη με τα μάτια μου” στο Ρέθυμνο

Το έργο του Χάρη Ρώμα «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου» -που εύκολα θα μας κάνει να γελάσουμε αλλά και να κλάψουμε μέσα από κωμικές συγκρούσεις αλλά και στιγμές ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης- θα παρουσιαστεί στο Ρέθυμνο, στο Κινηματοθέατρο «Παντελής», την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012.

Ο ευρηματικός, πολυτάλαντος Χάρης Ρώμας μετά από την επιτυχημένη συγγραφική του συνεργασία στο θέατρο με την Άννα Χατζησοφιά («Ταπί και ψύχραιμοι», καθώς και στην τηλεόραση «Οι μεν και οι δεν»,«Κωνσταντίνου και Ελένης», «Λίφτινγκ», «Το καφέ της χαράς»,«Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»,«Ο κακός βεζίρης») γράφει μόνος του το 2008 το πρώτο του ολοκληρωμένο θεατρικό έργο «Οι ράγες πίσω μου» που είχε σαν πηγή έμπνευσης τον Διονύση Σαββόπουλο.

Σήμερα ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει με το έργο «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου», που σκηνοθέτησε ο ίδιος. Μαζί του η Άννα Κουρή, η Αγγελική Λάμπρη και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ενώ τα σκηνικά και τα κουστούμια υπογράφει η Έβελυν Σιούπη. Στις χορογραφίες ο Παντελής Καναράκης.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις. Απογευματινή στις 18:30 και βραδινή στις 21:30.

Τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ και 15 ευρώ.

Οργανωμένοι σύλλογοι, άνεργοι, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, άτομα τρίτης ηλικίας και οι δικαιούχοι εισιτηρίων Εργατικής Εστίας, με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας τους, δικαιούνται να παρακολουθήσουν την παράσταση με ένα εισιτήριο των 20 ευρώ τα δυο άτομα. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

[box style=”rounded” border=”full”]δείτε που είναι ο Κινηματογράφος “Παντελής”[/box]

[mappress mapid=”166”]