ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση «Στα παράθυρα του κόσμου…» για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Τεχνών Aλma λibre και το The Garage για την υποστήριξη της πυρόπληκτης Εύβοιας παρουσιάζουν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα τους Aλma λibre στη μουσικοθεατρική παράσταση: Στα παράθυρα του κόσμου… Άλκης Αλκαίος – Νίκος Καββαδίας – Δύο ποιητές ταξιδεύουν…

Επιθυμία μας είναι να στηρίξουμε όσο μπορούμε την πολύπαθη περιοχή της Εύβοιας, γι’ αυτό και η υποστήριξη όλων είναι εξαιρετικά σημαντική!

‘Ολα τα έσοδα θα διατεθούν στον πυρόπληκτο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Προγραμματίστε να είστε κοντά μας, σε αυτήν την τελευταία μας παράσταση, για να δείξουμε όλοι τη στήριξή μας σε αυτούς που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Άλκης Αλκαίος και Νίκος Καββαδίας. Νίκος Καββαδίας και Άλκης Αλκαίος. Η μελοποίηση των στίχων τους στιγμάτισε τουλάχιστον 3 γενιές στο ελληνικό τραγούδι. Ναυτικός και ταξιδευτής της θάλασσας σε χώρες μακρινές ο ένας, ταξιδευτής του νου από τα παράθυρα του σπιτιού και της καρδιάς του ο άλλος. Δύο παράλληλοι μονόλογοι ξεδιπλώνονται στην παράστασή μας, τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο όμοιοι. Και οι ιστορίες τους συνοδεύονται από τα τραγούδια τους, σε νέες και δημιουργικές ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, σφραγίζοντας τα εισιτήρια του κοινού για ένα ταξίδι στον κόσμο, ένα ταξίδι έξω και μέσα μας. 

Ελένη Δάγκα

 Συντελεστές

Φωνητική προετοιμασία: Μαριέλλα Βιτώρου
Ενορχήστρωση: Aλma λibre
Χορωδιακά: Γιάννης Κιαγιαδάκης, Σπύρος Ξενιτόπουλος
Body Percussion και κρουστά Orff: Βασιλική Μάρκου
Κείμενα: Δημήτρης Κουμπής και Ελένη Δάγκα
Σκηνοθεσία: Ελένη Δάγκα
Σκηνικά-Κοστούμια: The Garage
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Βόλακας και Αντώνης Παλιεράκης

Τραγουδούν: Μαριέλλα Βιτώρου, Αλεξάνδρα Βεργαδή, Μαρία Δασκαλάκη, Εύα Πολιτάκη, Μιχάλης Βόλακας, Σπύρος Ξενιτόπουλος, Γιάννης Κιαγιαδάκης και Σάκης Σακελλαρίδης

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Κιαγιαδάκης (πιάνο), Σάκης Σακελλαρίδης (μπουζούκι– λαούτο), Σπύρος Ξενιτόπουλος (ακορντεόν), Αρτέμης Κυρτάσογλου (κιθάρα), Άρης Συσκάκης (βιολί– φλάουτο), Γιώργος Μαθιανάκης (μπάσο) και Μάνος Ναζλής (ντραμς)

Video – Αφίσα – Πρόγραμμα: Γιάννης Ανδρίτσιος

Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα Ρεθύμνου

https://youtube.com/watch?v=h1JspU1KVOI%3Ffeature%3Doembed