ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει με αθλητικό εξοπλισμό τον Σκακιστικό Όμιλο Ρεθύμνου

Αθλητικό εξοπλισμό, προϋπολογισμού 4.500 Ευρώ, παρέδωσε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, στον Σκακιστικό Όμιλο Ρεθύμνου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για την ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων του νησιού.

Παρόντες κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής ήταν η Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ρεθύμνου, κα Αθηνά Παλιεράκη και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηρακλής Μυτιληναίος, οι οποίοι ευχαρίστησαν την κα Λιονή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Σκακιστικού Ομίλου για την  παροχή του αθλητικού εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, ειδικά σε υπαίθριους χώρους.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός εξοπλισμός, που αγοράστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης  αφορά στην προμήθεια ειδικά διαμορφωμένων τραπεζιών και καθισμάτων για τους σκακιστές.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριές μας αλλά και τα κρητκά Σωματεία, ώστε να ξεπερνούν εμπόδια υλικοτεχνικής φύσης και να συνεχίζουν απρόσκοπτα τις δράσεις τους. Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρεθύμνου αποτελεί ένα πολύ δραστήριο αθλητικό σωματείο με εκατοντάδες μέλη, μικρούς και μεγάλους, που διοργανώνει στην πόλη μας μεγάλες διοργανώσεις, τοπικής, εθνικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη του να συμμετάσχουν σε αγώνες ανταγωνιστικούς και στον τόπο μας να φιλοξενήσει αθλητές από άλλα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου.  Η αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τα Σωματεία μας αποτελεί για την Περιφέρεια Κρήτης επένδυση όχι μόνο για τον Αθλητισμό, αλλά κυρίαρχα για τους νέους και τις νέες μας, ώστε να τους ανοίγουμε το δρόμο για να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό».