ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Οι προκλητικές διαφημιστικές καμπάνιες του Alexander Tikhomirov

Το απόλυτο μυστικό της επιτυχίας. Εικόνες από όλο τον πλανήτη “ντυμένες” με πλάνα όμορφων γυναικών.

Ο Ρώσος φωτογράφος και σκηνοθέτης Alexander Tikhomirov έχει τον δικό του τρόπο και κάπως έτσι, καταφέρνει να κάνει επιτυχία με τις παραγωγές του, φτάνοντας στην παγκόσμια αναγνώριση.

alexanderΟι “πικάντικες” πινελιές του βέβαια δεν είναι το στοιχείο που υπερισχύει στις δουλειές του, μιας και ο στόχος του είναι να απεικονίζει τις εμπειρίες του από τα ταξίδια που κάνει. Τα οποία πλέον και επιχορηγούνται λίγο πολύ και από τους χορηγούς του.

Τα εμβόλιμα καρέ όμως της κοπέλας του καθώς και άλλων κοριτσιών που εμφανίζονται στις μικρού μήκους, ταινίες του, λειτουργούν προς τέρψη των οπαδών του, που τον ακολουθούν, για αυτό ακριβώς που προσφέρει. Εντυπωσιακά τοπία και καλλίγραμμα σώματα.

Το πιο πρόσφατα πόνημα του έχει και ελληνική γεύση, μιας και ο Alexander με τη σύντροφο του, βρέθηκαν και στη δική μας Σαντορίνη.

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη βροχερή Μόσχα, συνεχίστηκε στη Σαρδηνία, την Αθήνα και τη Σαντορίνη, συνέχισαν στο Παρίσι, την Ισπανία, τη Βενετία και κατέληξαν στη Νορβηγία πριν γυρίσουν πίσω στη Ρωσία. Eurotrip κανονικό.

Το φιλμ γυρίστηκε για λογαριασμό της One Two Trip, που είναι ρωσική ταξιδιωτική εφαρμογή.

news247.gr