ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Η σοκαριστική στιγμή της εκτέλεσης του «Ζαμπόν» στον Νέο Κόσμο [βίντεο]

Σοκαριστικά βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου «Ζαμπόν» έξω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στον Νέο Κόσμο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το θύμα, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, καθόταν στη θέση του πολυτελούς τζιπ BMW που είχε, όταν οι δράστες σταμάτησαν με ένα τζιπ Lexus δίπλα του, κατέβηκαν και γάζωσαν με αυτόματα όπλο το αυτοκίνητό του και τον ίδιο. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν ξανά στο κλεμμένο από εταιρεία -όπως όλα δείχνουν- όχημα, το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο, επί της Λ. Αθηνών, στο Δαφνί.

Να σημειωθεί πως στο σημείο της εκτέλεσης εντοπίστηκαν 97 κάλυκες, ενώ πίσω από αυτή βρίσκονται επαγγελματίες – εκτελεστές.

Στα βίντεο διακρίνεται ο 44χρονος, ενώ είναι έτοιμος να μπει στο αμάξι του. Δευτερόλεπτα αργότερα ένα αυτοκίνητο σταματάει πίσω ακριβώς από το δικό του, από το οποίο βγαίνουν δύο άτομα και τον γαζώνουν με καλάσνικοφ.

Ένας εκ των δραστών, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι ο 44χρονος είναι όντως νεκρός, ανοίγει την πόρτα του οχήματος και με περίστροφο τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση.