ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Η Τριόπετρα στα πλάνα του ομίλου της Capital Investors

TriopetraΣημαντικά επενδυτικά πλάνα για την Κρήτη έχει εκπονήσει και προωθεί ο όμιλος Dolfin Capital Investors, αφού ήδη στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο προβάλει 3 τουριστικές επενδύσεις, δύο εκ των οποίων στη Σητεία και μία στην Τριόπετρα, νότια του νομού Ρεθύμνου.

Μάλιστα ο εν λόγω Όμιλος ετοιμάζεται σε μια από τις δύο εκτάσεις που διαθέτει στη Σητεία να δημιουργήσει το πρώτο στην Κρήτη και τρίτο στην Ελλάδα ξενοδοχείο της Hilton, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει το 2015.

Η επένδυση στην Τριόπετρα, αναφέρει η ιστοσελίδα του Ομίλου θα αφορά σε ξενοδοχείο 63 δωματίων σε έκταση 3.150 τ.μ. με 2.500 τ.μ. εξωτερικούς χώρους και 600 τ.μ. spa και fitness club. Παράλληλα στην ίδια περιοχή θα αναπτυχθούν 82 κατοικίες σε μια έκταση 8.870 τ.μ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Dolfin Capital Investors σχεδιάζει στη Σητεία το Plaka Bay Resort, όπου θα αναπτύξει ένα συγκρότημα κατοικιών σε έκταση άνω των 100.000 τ.μ. και παράλληλα ένα ή περισσότερα πεντάστερα ξενοδοχεία με υποστηρικτικές δομές και ενδεχομένως γήπεδο γκολφ 18 οπών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας προσδιορίζει ο Όμιλος και την τρίτη επένδυση του το Sitia Bay Golf Resort όπου θα κατασκευάσει σε πάνω από 80.000 τμ συγκρότημα κατοικιών, ένα 200 δωματίων πολυτελές ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, ένα 18 οπών γήπεδο γκολφ με προδιαγραφές για πρωτάθλημα ακόμα και μια μαρίνα για 32 σκάφη.

Ελένη Βασιλάκη