ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η «Βάρκα στο σπίτι» σαλπάρει για Κρήτη!

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο) ο χανιώτης δημιουργός Λεωνίδας Μαριδάκης παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βάρκα στο σπίτι», που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2018 από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Τη σφραγίδα στη δισκογραφική αυτή δουλειά βάζει η συνεργασία του τραγουδοποιού με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους στο ομότιτλο τραγούδι «Βάρκα στο σπίτι».

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει με την κιθάρα του ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου.

Για το άλμπουμ θα μιλήσουν η Μάρα Παναγιωτάκη (ιστορικός) και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ηλιάκης (Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm) ενώ στο μουσικό μέρος θα συμμετέχει με αφηγήσεις ο σκηνοθέτης, ποιητής Αντώνης Περαντωνάκης.

Είσοδος ελεύθερη.

ΧΑΝΙΑ
Την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. στο Μουσείο Τυπογραφίας στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων (τηλ. 2821080090 & 2821051003) ο χανιώτης δημιουργός Λεωνίδας Μαριδάκης παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βάρκα στο σπίτι», που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2018 από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει με την κιθάρα του ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου, ξεναγώντας μας στις ιστορίες που κρύβονται από πίσω. Για το άλμπουμ θα μιλήσουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Ορφανίδης (Δίκτυο FM 91.5) και ο Γιάννης Γιαννακάκης (μουσικός).

Είσοδος ελεύθερη.

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 9:30 μ.μ. στον πολυχώρο Περίπου, 28ης Οκτωβρίου 25, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου (τηλ. 2841 024876) ο χανιώτης δημιουργός Λεωνίδας Μαριδάκης παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βάρκα στο σπίτι», που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2018 από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Τη σφραγίδα στη δισκογραφική αυτή δουλειά βάζει η συνεργασία του τραγουδοποιού με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους στο ομότιτλο τραγούδι «Βάρκα στο σπίτι».

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει με την κιθάρα του ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου.

Για το άλμπουμ θα μιλήσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλ Κατσάνη (metadeftero.gr) και ο Παύλος Παπαδόπουλος (Λατώ FM 103.3).

Είσοδος ελεύθερη.