ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ικανοποίηση για την πορεία των εμβολιασμών στην Κρήτη!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώσει ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κος Δημήτρης Αγαπίου για την εξέλιξη των εμβολιασμών στην Κρήτη, καθώς την Παρασκευή 7 Μαΐου εμβολιάστηκαν συνολικά 6.363 άτομα!

Στη σχετική ανάρτησ του στο Facebook αναφέρει:

«Ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς την Ελευθερία. Περισσότεροι από 200.000 συντοπίτες έχουν λάβει ήδη έστω μία δόση εμβολίου. Κάθε μέρα και καλύτερα,κάθε μέρα και περισσότερα εμβόλια γίνονται στο νησί μας, με τις νέες και τους νέους να μας δείχνουν το δρόμο προς την επαναφορά στην κανονικότητα.

Σήμερα 7/5/2021 6.363 εμβολιάστηκαν στην Κρήτη. Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα:

  • Π.Ε Λασιθίου 33.511
  • Π.Ε Ηρακλείου 85.601
  • Π.Ε Ρεθύμνου 27.042
  • Π.Ε Χανίων 55.726

Συνολικά 201.888 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη μάς.

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πλέον έχει ανακτήσει την σημαντικότητα του ρόλου της, τόσο με την συμμετοχή στην διαχείριση Ύποπτων και θετικών περιστατικών όσο και με την καθημερινή και απαρέγκλιτη συγκέντρωση στην Εμβολιαστικη κάλυψη των πολιτών. Αρκεί σέ όλους μας να βρεθούμε για μία στιγμή, στην θέση των Υγειονομικών μας που βιώνουν καθημερινά την αντιμετώπιση της πανδημίας ή να αφουγκραστούμε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν για να πειστούμε ως προς την επιτακτική ανάγκη του εμβολιασμού έναντι του Covid-19. Ευχαριστώ πολύ όλους τους εργαζόμενους στην ΥΠΕ Κρήτης και φυσικά όλους τους Υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά τον αγώνα για Ζωή απέναντι στην πανδημία, τους Ευχαριστώ για την καθημερινή συμβολή τους,για τον ζήλο που επιδεικνύουν, κυρίως τους Ευχαριστώ για την Ανθρωπιά τους».