ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημέρες Ρεθύμνου: “Random” – Έκθεση κόμικς και ζωγραφικής Θανάση Ψαρρού

psitu

Ιστορίες ασπρόμαυρες, έγχρωμες, με ήρωες και αντιήρωες, αστείες, σοβαρές, μελαγχολικές, παράλογες. Εικόνες φανταστικές, καθημερινές, σουρεαλιστικές, εξπρεσιονιστικές, ντανταϊστικές. Μια μικρή ματιά στο σχιζοφρενικό κόσμο ενός αναποφάσιστου δημιουργού, μέσα από κόμικς και πίνακες ζωγραφικής.

Ο Θανάσης Ψαρρός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη γραφιστική και ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών, συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφίες πάνω στο 3D animation & multimedia, σενάριο & σκηνοθεσία, σκίτσο, εικονογράφηση, κόμικς, κινούμενο σχέδιο και ζωγραφική στην Ελλάδα και την Ιταλία. Έχει διακριθεί και βραβευθεί σε αρκετούς διαγωνισμούς, κυρίως για τα κόμικς του, ενώ έργα του έχουν εκτεθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε την καθημερινή σειρά κόμικς Metavoid στο www.socomic.gr.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν στο Τζαμί Καρά Μουσά Πασά, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 20:30.  Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 15/05 – 31/05.

Ώρες: 11:00-14:00, 18:00-21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

δείτε που είναι το Τζαμί Καρά Μουσά Πασά