ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ημερίδα με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία & τη δωρεά μυελού των οστών στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Την προηγούμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη από μέλη του συλλόγου «Δότες Ζωής» στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, προκειμένου να μιλήσουν στους εκπαιδευόμενους για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των Οστών, μετά από πρόσκληση της Διοίκησης της σχολής.

Συγκεκριμένα, μετά την εισαγωγική παρουσίαση που έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» Γιώργος Σπετσωτάκης, τη σκυτάλη ανέλαβε η ιατρός και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συλλόγου Δρ Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα η οποία ανέλυσε και εξήγησε  για τα οφέλη αλλά και το απλό της διαδικασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών.

Ο Σ.Ε.Α. Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ, μέλος της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Π.Ο.Σ.Ε.Α. κι επίσημος συνεργάτης του συκκόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Σχολής αστυφυλάκων Ρεθύμνου για την αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, καθώς και για την οργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία στο χώρο της σχολής.