ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του Κτήματος Πάνακρον

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 υπογράφηκε στα γραφεία της ΑΜΑΡΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α. σύμβαση μίσθωσης του “Κτήματος Πάνακρον” μεταξύ της Διοίκησης της Εταιρείας και του ιδιώτη μισθωτή Ιωσήφ Κουράτορα, η οποία είναι εξαετής με ισχύ από 1 Ιουλίου 2015.

Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του Κτήματος ΠάνακρονΟ μισθωτής αναδείχτηκε κατόπιν φανερής και ανοιχτής δημοπρασίας ως πλειοδότης για τη μίσθωση του “Κτήματος Πάνακρον” στις 3 Ιουνίου 2015.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας ανανεώθηκαν από το νέο μισθωτή, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης (οι συμβάσεις εργασίας ισχύουν για 18 μήνες με δικαίωμα ανανέωσης από το μισθωτή και για το διάστημα αυτό δε θίγονται τα εργασιακά και οικονομικά τους δικαιώματα).

Ο μισθωτής διαβεβαίωσε τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους για τις καλύτερες προθέσεις του, ώστε να συμβάλει στην ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Αμαρίου. Η Διοίκηση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του “ΠΑΝΑΚΡΟΝ”.

Σήμερα, κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει ενημέρωση από το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΑΜΑΡΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α. σχετικά με την εκμίσθωση του “Κτήματος Πάνακρον”.