ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχίες και χαμόγελα για τον Ιππικό Όμιλο Ρεθύμνο!

Με συγκινήσεις, επιτυχίες και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκαν οι 71οι Πανελλήνιοι αγώνες υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας τον μήνα Δεκέμβριο στο Μαρκόπουλο Αττικής!

Ο Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου συμμετείχε με 4 αθλητές στην υπερπήδηση εμποδίων, 2 αμαζόνες στην ιππική δεξιοτεχνία και φυσικά τους βασικούς συντελεστές, τα άλογα μας!

Οι αθλητές και ίπποι που συμμετείχαν στα εμπόδια κατηγορίας 0.80cm -0.90cm είναι οι εξής:

1.Πετράκη Γεωργία με τον ίππο Garibaldi,  με άπταιστη διαδρομή στον 1ο γύρο και 8 βαθμούς ποινής στον 2ο γύρο.

2.Παυλάκη επιστήμη με τον ίππο Eldi με απίθανο χρόνο στην ίδια κατηγορία και 4 βαθμούς ποινής στο 2 γύρο.

3.Γαλλιου Δήμητρα με τον ίππο Θρύλο με άπταιστη διαδρομή και στους 2 γύρους.

4.Γαλλιος Γιάννης με τον ίππο Ramla ολοκλήρωσε την διαδρομή του στο αγώνισμα 1.10μ. με 8 βαθμούς ποινής.

Οι αθλητές επίσης συμμετείχαν στο ομαδικό αγώνισμα με πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι αμαζόνες της ιππικής δεξιοτεχνίας έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους αθλητές και δεν το έβαλαν κάτω!

Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα στην κατηγορία Α3 έλαβε μέρος η Λαδάκη Ελένη με τον ίππο Baseball και έλαβε 60.152%ποσοστο!

Η Ζωιδάκη Στέλλα με τον ίππο Χαλκό  συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και γενικά για 3 φορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα και όμως κατέκτησε την 8 θέση!

Τη δεύτερη ημέρα οι αμαζονες συγκέντρωσαν καλύτερο ποσοστό!

Η Λαδάκη Ελένη κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία ενηλίκων και η Ζωιδάκη Στέλλα την 3 στην κατηγορία παίδων στο αγώνισμα Ε.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ελληνική ομοσπονδία ιππασίας  και την Anek lines για την πολυτιμη προσφορά και βοήθεια τους, πραγματοποιώντας το όνειρο των αθλητών μας να λάβουν μέρος σε αγωνες Πανελληνιου επιπέδου.

Όλους τους γονεις-συνοδους των αθλητών μας που σε ολη την διάρκεια και την προετοιμασία του αγώνα μας πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια! Και τέλος τους ακούραστους προπονητές μας!

Ιππικός όμιλος Ρεθύμνου