ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του 42χρονου που πέθανε από κορονοϊό

Η τελευταία δημοσίευση για τον covid-19 του 42χρονου που πέθανε από κορονοϊό. “Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη”, έγραφε.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 42χρονο άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο 42χρονος Γιώργος ήταν γνωστός και αγαπητός οπερατέρ που είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις στο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Ο ίδιος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορονοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Ο 42χρονος Γιώργος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία, ωστόσο το Σάββατο (27/02) επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα covid του Βενιζελείου. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά κατέληξε.