ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

«Ιστορίες στη χαρούμενη πόλη»: H Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της!

Ένα πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων του 15ου Δημοτικού σχολείου «Ήχος κι έκφραση στη Σκηνή» παρουσιάστηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου, σε δύο παραστάσεις, στις 11:00 π.μ. και 12:00 μ.μ.

Οι θεατές, μικροί και μεγάλοι, εφαρμόζοντας τις υγειονομικές αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, απόλαυσαν τη δουλειά των υπεύθυνων εκπαιδευτικών: Γεωργία Πολοπετράκη, Νίκου Περπιράκη, Ανδρέα Μπενάκη, καθώς και τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών: Ανδρονικίδου Κατερίνας, Ελευθερίου Γεωργουλάκη, Κωνσταντίνας Δανδουλάκη, Δήμητρας Ζιάνα, Θεοπίστης Καπαρού, Λουκά Καρακώστα, Μιχαέλας Κωνσταντινίδη, Χλόης Σιταρένιας.

Ύστερα από δύο χρόνια πιστής τήρησης των εγκυκλίων, για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της στους Ρεθεμνιώτες και στις Ρεθεμνιώτισσες κι ελπίζει αυτό να το κάνει πιο συχνά στο εξής, για να δώσει ακόμα περισσότερα σε όλες και σε όλους από τον πλούτο των γνώσεών της. Αυτός ο πλούτος, είναι γνωστό, ότι αξίζει, μόνο όταν μπορεί να τον μοιράζεται με όλες και όλους, που την επισκέπτονται από αγάπη και θέληση για μάθηση!

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου