ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ελπίς: «Άφαντος» ο πρωθυπουργός της χώρας

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αναζητούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αν και λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις τώρα είναι, όπως λένε, εξαφανισμένος

Στα social media, οι χρήστες ψάχνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που παραμένει μέχρι αυτή την ώρα άφαντος. Την ώρα που το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει, την ώρα που χιλιάδες πολίτες παραμένουν εδώ και πάνω από 20 ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό και σε τραίνο στην Οινόη, ο πρωθυπουργός δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση, έστω συμπάθειας προς τους χιλιάδες πολίτες που βιώνουν την απόλυτη ταλαιπωρία.

Η εξαφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη συζητείται εντόνως στο Twitter με τους χρήστες να αναρωτιούνται πού έχει χαθεί ο πρωθυπουργός και γιατί δεν έχει εμφανιστεί ενώ το κράτος έχει καταρρεύσει.

«Εξαφανισμένος» επίσης είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης, την πρώτη σύσκεψη μετά την πλήρη κατάρρευση του επιτελικού κράτους από την καταιγίδα «Ελπίδα». Χαρακτηριστικό είναι ακόμα, ότι, ήδη, φιλοκυβερνητικά μέσα όπως τα «Παραπολιτικά», βγάζουν στον τάκο όλη την πολιτική ηγεσία του Υποδομών, δηλαδή, Καραμανλή και τον υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη.