ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Κακοτεχνίες καταγγέλλουν κάτοικοι της οδού Σταμαθιουδάκη στον Κουμπέ

κακοτεχνίες στην οδό Σταμαθιουδάκη στον Κουμπε

Κακοτεχνίες όσον αφορά την ασφαλτόστρωση και τα φρεάτια καταγγέλλουν κάτοικοι στα δυτικά της πόλης του Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα της οδού Σταμαθιουδάκη στον Κουμπέ.

Οι κάτοικοι εκφράζουν την αγωνία τους, λέγοντας πως έτσι όπως έγινε το έργο, τα φρεάτια δεν μπορούν να λειτουργήσουν κι επομένως θα υπάρξει πρόβλημα με τις βροχοπτώσεις.

“Όλο το χειμώνα που πέρασε ταλαιπωρηθήκαμε και αγωνιούσαμε εάν τελικά θα σταματήσει η βροχή ή τα νερά θα μπουν στα μαγαζιά και στα σπίτια μας μιας και δεν λειτουργούσε κανένα φρεάτιο στην κατηφόρα του στρατοπέδου στον Κουμπέ και όλο το βρόχινο νερό κατέβαινε και έφευγε από τα μοναδικά φρεάτια που λειτουργούσαν μπροστά από τα καταστήματα ΓΑΛΕΡΑ και ΛΗΓΟΥΡΗΣ. Η αιτία της μη λειτουργίας ήταν ότι τα φρεάτια ήταν πιο πάνω από το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την από 08/02/2014 δημόσια δήλωση του Δημάρχου Ρεθύμνου, το πρόβλημα θα λυνόταν μετά την ασφαλτόστρωση που θα γινόταν εντός Μαΐου. Έκπληκτοι σήμερα διαπιστώσαμε ότι η ασφαλτόστρωση έγινε αλλά το οδόστρωμα αντί να ανέβει κατέβηκε ακόμα ποιο πολύ με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σχεδόν κανένα φρεάτιο στην κατηφόρα. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;”