ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Π.Τ. Χανίων – Ρεθύμνου

Ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στον εθελοντή αιμοδότη με κορύφωση την 14η Ιουνίου παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη. Υπαρχουν καθημερινά μεγάλες ανάγκες για αίμα. Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγύης, μια πράξη ζωής.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με το ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος, ως μια υψηλού συμβολισμού προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και τα μέλη του. Ο αριθμός μητρώου της τράπεζας αίματος είναι 14647.

Το Π.Τ.Χανίων Ρεθύμνου καλεί τα μέλη του, τους συγγενείς και τους ασθενείς μας να συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει στους δύο νομούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν αίμα την εβδομάδα 10-14 Ιουνίου 2025

  • στα Χανιά: Γεν.Νοσοκομείο Αγιος Γεώργιος , Μουρνιές Χανίων, στο ισόγειο τμήμα αιμοδοσίας, καθημερινά 09.00πμ-14.00μμ.
  • και στο Ρέθυμνο: Γεν. Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Τρανταλίδου 17, στο τμήμα αιμοδοσίας Δευτέρα- Παρασκευή 08.00π.μ.-13.00μμ. και Σάββατο 09.00πμ.-12.00μμ.

Με εκτίμηση,

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
Π.Τ. ΧΑΝΙΩΝ & ΡΕΘΥΜΝΟΥ