ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στις β.Α.Π.Ε.

πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στις βΑΠΕΜετά την έγκριση του υβριδικού – τέρατος που απειλεί την ελευθερία των βουνών μας και την αξιοπρέπεια του τόπου μας, δηλώνουμε την αγωνιστική μας στήριξη στις αποφάσεις της επιτροπής αγώνα Αγίου Βασιλείου.

Είναι χρέος του κάθε λεύτερου ανθρώπου που αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον παραδώσει ζωντανό στις επόμενες γενιές, ο αγώνας κατά των πολυεθνικών της περιβαλλοντικής ερημοποίησης.

Οι χρυσοπληρωμένες από το λαό που στενάζει εταιρείες των βΑΠΕ επιδιώκουν να φυτέψουν τόνους μετάλλου και τσιμέντου στα βουνά μας. Επιδιώκουν να βάλουν χέρι στα νερά μας δημιουργώντας τεράστιες δεξαμενές και εξασφαλίζοντας απόλυτο έλεγχο στα πολύτιμα υδάτινα αποθέματα.

Όχι μόνο δεν πρόκειται να εξασφαλίσουν “οικολογική” παραγωγή ενέργειας αλλά θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στο φυσικό περιβάλλον, όπως και σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι γνωστό το “σύνδρομο των ανεμογεννητριών” που εκδηλώνεται με σοβαρές σωματικές και ψυχικές διαταραχές και οφείλεται στους υπόηχους που εκπέμπουν οι ανεμογεννήτριες.

Σήμερα είναι ιστορική αναγκαιότητα ν΄ αποτρέψουμε τα σχέδιά τους. Τα σχέδια των πολυεθνικών του θανάτου αλλά και των κυβερνήσεων που τους παραδίδουν γη και ύδωρ.

Και αυτό θα κάνουμε αψηφώντας κάθε κόστος όπως κάθε λαός που αγωνίζεται για τη Γη και την Ελευθερία.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11-2

Πρωτοβάθμια Σωματεία Ρεθύμνου