ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλοκαιρινή γιορτή τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Πέμπτη 13 Ιουνίου,  ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή τένις, στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου.

Όλοι οι μικροί αθλητές των ακαδημιών και των προαγωνιστικών τμημάτων έως και 10 ετών συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να παίξουν και να διασκεδάσουν με αφορμή την καθιερωμένη αυτή εκδήλωση. Εκτός από τένις, τα παιδιά επέδειξαν ομαδικό πνεύμα και συμμετοχή σε παιχνίδια σκυταλοδρομίας, κινητικών δεξιοτήτων και ευστοχίας, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα στους γονείς, οι οποίοι ήταν και αυτοί προσκεκλημένοι. Τα τέσσερα green set γήπεδά του Ομίλου μας είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο, καθώς συμμετείχαν πάνω από 50 παιδιά στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στο τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές από τον Πρόεδρο, κ. Σταύρο Λαγουδάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά για την προσπάθειά που κατέβαλαν μέχρι τώρα , καθώς και τους προπονητές για το έργο που επιτελούν καθημερινά.

Έτσι, μέσα σε ευχάριστο και καλοκαιρινό κλίμα, μετά  από παρότρυνση της εφόρου αγωνιστικών τμημάτων κ. Παπαδοπούλου Μαρίας και τη βοήθεια του αγωνιστικού τμήματος, τα παιδιά έλαβαν το κέρασμα τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, όπου και θα αρχίσει ένας νέος κύκλος τενιστικών εμπειριών.