ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλοκαιρινό Καρναβάλι στο Ρέθυμνο – Στις 3 Ιουνίου!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Ντύσου, στολίσου κι έλα!
Πληροφορίες www.summercarnival.gr

Kαλοκαιρινό Καρναβάλι κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου στην κλειστή παραλιακή του Ρεθύμνου στις 20:00.

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για όλους!
(*δίπλα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη έως την Πλατεία Λυκείου Ελληνίδων)

Μερικές στολές είναι στην ζωή μας,η καθημερινότητά μας! Εσύ τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Ντύσου,στολίσου κι έλα!

Πληροφορίες : www.summercarnival.gr
Διοργάνωση πρωτότυπων εκδηλώσεων : Valia Jean Antonio

sc2

ΣΚΟΠΟΣ είναι η παραλιακή του Ρεθύμνου να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών – από Ελλάδα και εξωτερικό – εξαιτίας της μοναδικής και πρωτότυπης εκδήλωσης SUMMER CARNIVAL !

Mascot parade – δεκάδες εκπαιδευμένοι εμψυχωτές παρελάσουν χορεύοντας στην παραλιακή φορώντας γιγαντοστολές αγαπημένων παιδικών ηρώων και ποζάρουν μαζί σας για αναμνηστικές φωτογραφίες και βίντεο! ( ΔΩΡΕΑΝ )

Piniata show – εικαστικές κατασκευές κατά μήκος της παραλιακής, γεμάτες ζαχαρωτά που σπάνε με ρόπαλο! (ΔΩΡΕΑΝ)

Bubbles show – χιλιάδες σαπουνόφουσκες πάνω από το καταπράσινο γρασίδι λαμπιρίζουν υπό το φως του ήλιου προκαλώντας selfi photos! (ΔΩΡΕΑΝ)

Έμπειροι παιδαγωγοί – τελειόφοιτοι του Πανεπιστήμιου Κρήτης – χαρίζουν στα παιδιά χαμόγελα με έξυπνες δραστηριότητες έχοντας ως φόντο την παραλιακή του Ρεθύμνου! ( ΔΩΡΕΑΝ )

Επαγγελματίες αισθητικοί, χρωματίζουν με face painting τα προσωπάκια των παιδιών μεταμορφώνοντάς τους σε παιδικούς ήρωες! ( ΔΩΡΕΑΝ )

Εντυπωσιακά show με καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν στην παραλιακή του Ρεθύμνου μία ανέμελη πνοή βγαλμένη από παραμύθια! ( ΔΩΡΕΑΝ )

Σύλλογοι,παιδικοί σταθμοί και επιχειρήσεις υποστηρίζουν ποικιλοτρόπως το SUMMER CARNIVAL διοργανώνοντας διαγωνισμούς με δώρα για τους πολίτες που συμμετέχουν!
( ΔΩΡΕΑΝ )

  • Mascot parade – δεκάδες εκπαιδευμένοι εμψυχωτές παρελάσουν χορεύοντας στην παραλιακή φορώντας γιγαντοστολές αγαπημένων παιδικών ηρώων και ποζάρουν μαζί σας για αναμνηστικές φωτογραφίες και βίντεο! (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Piniata show – εικαστικές κατασκευές κατά μήκος της παραλιακής, γεμάτες ζαχαρωτά που σπάνε με ρόπαλο! (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Bubbles show – χιλιάδες σαπουνόφουσκες πάνω από το καταπράσινο γρασίδι λαμπιρίζουν υπό το φως του ήλιου προκαλώντας selfi photos! (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Έμπειροι παιδαγωγοί – τελειόφοιτοι του Πανεπιστήμιου Κρήτης – χαρίζουν στα παιδιά χαμόγελα με έξυπνες δραστηριότητες έχοντας ως φόντο την παραλιακή του Ρεθύμνου! (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Επαγγελματίες αισθητικοί, χρωματίζουν με face painting τα προσωπάκια των παιδιών μεταμορφώνοντάς τους σε παιδικούς ήρωες! (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Εντυπωσιακά show με καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν στην παραλιακή του Ρεθύμνου μία ανέμελη πνοή βγαλμένη από παραμύθια! (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Σύλλογοι, παιδικοί σταθμοί και επιχειρήσεις υποστηρίζουν ποικιλοτρόπως το SUMMER CARNIVAL διοργανώνοντας διαγωνισμούς με δώρα για τους πολίτες που συμμετέχουν (ΔΩΡΕΑΝ)!

Δείτε το event στο Facebook!