ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλωσόρισμα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου

Καλωσόρισμα των Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών από τον Διευθυντή και το Προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου

Αγαπητοί νεοδιόριστοι συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη η χαρά για μας που σας υποδεχόμαστε στο περιβάλλον της εκπαιδευτικής μας οικογένειας στο Ρέθυμνο! Θέλουμε να γνωρίζετε ότι θεωρούμε εξαιρετικά πολύτιμο το ρόλο που μπορείτε να διαδραματίσετε εσείς, οι νέοι λειτουργοί, στην πρόοδο της Σχολικής Κοινότητας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίξουμε δυναμικά το παιδαγωγικό σας έργο.

Από εσάς αναμένουμε να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε κάθε σχολική μονάδα, είτε της πόλης είτε της ενδοχώρας, όπου θα κληθείτε να ασκήσετε το λειτούργημά σας. Προσδοκούμε με τη δυναμική παρουσία σας να εξασφαλίσετε, σε όλα τα παιδιά αδιακρίτως, ίσες ευκαιρίες για μόρφωση, καλλιέργεια, ανάπτυξη κριτικής σκέψης, εφόδια που κρίνονται απαραίτητα τόσο για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία μελλοντικά, όσο και για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων αυτής.

Καλωσορίζουμε θερμά τους 39 νεοδιόριστους συναδέλφους και τους περιμένουμε στη Διεύθυνσή μας από σήμερα Πέμπτη 17 έως και την Τετάρτη 23 Αυγούστου για τις διαδικασίες της Ορκωμοσίας και της Υπογραφής της Πράξης Ανάληψης Υπηρεσίας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου
Δρ. Μανούσος Ν. Μαραγκάκης