ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κανέλλα»: Δύο τελευταίες παραστάσεις στο The Garage!

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή Κανέλλα, της βραβευμένης Μαρίας Βαρδάκα

«… αξίζει όσο δε φαντάζεστε!!! Ευφάνταστο κείμενο, υπέροχες ερμηνείες, μουσικές μαγικές, σκηνοθεσία ουσιαστική…και παίρνεις την κανέλα κυριολεκτικά στο τέλος μαζί σου.» Θ.Κ.

«Η επιτυχία μιας παράστασης κρίνεται από το αν θα κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών, αν θα αγγίξει το κοινό με τα μηνύματά της, αν θα παραμείνουν στη σκέψη των θεατών οι ήρωες όταν φύγουν από το θέατρο. Αυτή η παράσταση τα καταφέρνει. Με άρτια σκηνοθεσία, ωραίο χιούμορ, μουσική και τραγούδια που αποδίδονται ζωντανά επί σκηνής, εξαιρετικό φωτισμό και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών σε αρμονία μεταξύ τους, η παράσταση σε κερδίζει» Χ.Β.

“Μια παράσταση που μας κέρδισε με την απλότητά της και την παραμυθένια ατμόσφαιρά της.” Τ.Κ.

“Ένα παραμύθι για όλους, μια υπέροχη δουλειά που ξεχωρίζει ουσιαστικά!” Μ.Β.

“Μία εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη στο θεατρικό τοπίο της πόλης μας!” Κ. Λ.

Τα παραπάνω είναι κάποιες μόνο από τις κριτικές των θεατών για την Κανέλλα μας, τον παραμυθοαχταρμά για όλες τις ηλικίες που ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο παραστάσεών της μέσα στο Γενάρη!

Η Ραπουνζέλ, η Κοκκινοσκουφίτσα και η Σταχτοπούτα «συναντιούνται» με την Κανέλλα, τον Κορνήλιο το θεατρίνο, τον Πρίγκηπα, τη Ζιζέλ, τον (καλό) Λύκο, τον Κυνηγό και τη (φροντιστικιά) Μητριά, σε ένα παραμύθι που αφηγείται το ταξίδι από την αθωότητα των παιδιών στην ενηλικίωση και την ευθύνη των επιλογών. 

Μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν με τους ήρωες και τις ηρωίδεςμας μέσα στο παραμυθένιο περιβάλλον, που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτούς ο κορυφαίος φωτιστής Ίαν Ντένις, και απολαμβάνουν ζωντανά τα τραγούδια, αλλά και τους χορούς της παράστασης!

Με την καταπληκτική ατμόσφαιρα, τις εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και τα υπέροχα ρυζόγαλα (χορηγία της Φάρμα Σελλιά), και τα κουλουράκια φτιαγμένα από τα χεράκια του πρίγκιπα, το The Garage σας υπόσχεται να σας ενθουσιάσει, μεταφέροντας σας σε έναν καινούριο μαγικό κόσμο!

ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 4 & 5 Φεβρουαρίου στις 12.00!

Με τους: Βασιλική Μάρκου, Ανδρομάχη Σαπουντζή, Λεωνίδα Δραμιτινό και Γιώργο Ξενικάκη

Σκηνοθεσία: Ελένη Δάγκα

Φωτισμοί: Ίαν Ντένις

Σκηνικά: Μαρία Τσουκνάκη

Κοστούμια: The Garage

Μουσική: Πρόδρομος Καραδελόγλου

Στίχοι τραγουδιών: Μάνος Λιουδάκης

Χορογραφία: Κωνσταντίνα Γιασεμίδου

Video: Γιάννης Ανδρίτσιος

Γενική είσοδος: 7 ευρώ (ομαδικά εισιτήρια- σχολεία και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων: 5ευρώ/άτομο)

Εισιτήρια στην είσοδο του θεάτρου

Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλ. 6932492752

ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 4 & 5 Φεβρουαρίου στις 12.00!

The Garage, Δημοκρατίας 53 (απέναντι από το Μηχανολογικό), Ρέθυμνο