ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου συμμετείχαν στην 78η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος «Σύγχρονες Δημιουργίες»

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος» του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου  συμμετείχαν μαζί με μέλη της διεύθυνσης  στην 78η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος Σύγχρονες Δημιουργίες, η οποία γίνεται μια φορά τον χρόνο και είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση στην Ελλάδα στον τομέα του κοσμήματος. Οι καταρτιζόμενοι παρουσίασαν τα έργα τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας, στην Αθήνα κατά το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας ΑΝΕΚ LINES και Blue star Ferries, που πάντα μας χορηγούν έκπτωση για τις μετακινήσεις μας στις διεθνείς εκθέσεις κοσμήματος.

Την ΑΩ Παπαγεωργίου και τη HELEXPO που πάντα μας χορηγούν εκθεσιακούς χώρους για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας.

Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ Ρεθύμνου είναι δωρεάν, διαρκεί τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης. Το ΔΙΕΚ Ρεθύμνου βρίσκεται στα Περιβόλια, Ρεθύμνου , Εμμανουήλ Παχλά και Σωτήρη Πέτρουλα. Τηλέφωνο 2831053969. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.iekreth.gr».