ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κερδίστε 1 φιάλη στο Κέντρο Μύθος!

Το Rethemnos Live σε συνεργασία με το Κοσμικό Κέντρο Μύθος (Αδελιανός Κάμπος, Ρέθυμνο) σας προσφέρουν 1 φιάλη για να διασκεδάσετε με την παρέα σας, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 23:00, σε μια συναρπαστική βραδιά με μεγάλα ονόματα του λαϊκού και κρητικού τραγουδιού!

mais-danezi-xatakisΜια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες αυτή την εποχή, η μια και μοναδική Σοφία Δανέζη, τραγουδά για πρώτη φορά στο Κοσμικό Κέντρο Μύθος. Μαζί μας σε αυτό το μοναδικό live θα είναι η μοναδικός – Κρητικός στην καταγωγή – Γιώργος Μάης που θα μας παρουσιάσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει η Κρητική νότα απο τη βραδιά μας, γι αυτό και μαζί μας ο μοναδικός και ανεπανάληπτος στο είδος του Γιώργος Χατζάκης!

Τηλ επικοινωνίας: 2831 071565.

Όροι Συμμετοχής:

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα το όνομα σας, το email σας, ένα (κινητό) τηλέφωνο επικοινωνίας και να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook. Η συμμετοχή σας μετράει μόνο αν αφήσετε σωστά τα στοιχεία σας.

2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι και οι τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης!

Η ενημέρωση των νικητών θα γίνει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας!