ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Μάικ του Φασολάκη»!

Το Rethemnos Live σας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο (διπλές) προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Μάικ του Φασολάκη» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο!

Βασισμένο στο βιβλίο της Μαρί Κυριακού «Τα Χριστούγεννα του Μάικ», το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει σε πόλεις όλης της Ελλάδας την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια και μεταφέρει στη σκηνή μια παράσταση γεμάτη χορό, μουσική, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια.

Τα παιδιά θα βιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τον Μάικ, την Αγάπη, τον Γλάρο και θα γνωρίσουν τον Τούλη τον Ελατούλη, ένα έλατο λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Τόσο διαφορετικό που θα τους κερδίσει, θα το πάρουν στο σπίτι και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα!

Είναι μια μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση,μια ιστορία, που θυμίζει αξίες όπως η φιλία, η οικογένεια και η αγάπη.

Όροι Συμμετοχής:

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για τις δύο προσκλήσεις θα πρέπει να συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα το όνομα σας, το email σας, ένα (κινητό) τηλέφωνο επικοινωνίας και να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook. Η συμμετοχή σας μετράει μόνο αν αφήσετε σωστά τα στοιχεία σας.

2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου, στις 23.59 και οι τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης.