Το Rethemnos Live σε συνεργασία με τον Κινηματογράφο Απόλλων (Μεσολογγίου 18, Παλιά πόλη, τηλέφωνα: 2831029520 & 2831022830) σας προσφέρουν δύο διπλές προσκλήσεις για την ταινία Αόρατη κλωστή (Phantom Thread)!

Λίγα λόγια για την ταινία

H νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του, σύμφωνα με δήλωση του, που είναι υποψήφια για 6 Βραβεία Όσκαρ: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’Ανδρικού Ρόλου (Ντάνιελ Ντέι Λιούις), Β’ Γυναικείου Ρόλου (Λέσλι Μάνβιλ), Μουσικής και Κοστουμιών. Επίσης είναι υποψήφια για 4 Βραβεία Bafta: Καλύτερου ηθοποιού (Ντάνιελ Ντέι Λιούις), Καλύτερης ηθοποιού σε Β’ ρόλο, Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής και Καλύτερων κοστουμιών.

Ακόμα είχε 2 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες: Α’ Ανδρικού Ρόλου (Ντάνιελ Ντέι Λιούις) και Μουσικής.

Πρόκειται για μια απρόσμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση. Μία ερωτική ιστορία που αποτυπώνει ατμοσφαιρικά την προσπάθεια δύο ανθρώπων να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, προσπαθώντας να επιβληθούν στα ένστικτά τους και να επιβάλλει ο καθένας τους δικούς του όρους.

Προβολές: 20.00 & 22.15 (2D).

Όροι Συμμετοχής:

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για τις προσκλήσεις, θα πρέπει να συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα το ονοματεπώνυμο σας, το email σας, ένα (κινητό) τηλέφωνο επικοινωνίας και να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.
Η συμμετοχή σας μετράει μόνο αν αφήσετε σωστά τα στοιχεία σας.

2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 23.59 και οι τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης.

Η ενημέρωση των νικητών θα γίνει μέσω sms.

δείτε που είναι ο Κινηματογράφος Απόλλων

Ρέθυμνο 74100, Ελλάς