ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Guillermo Del Toro, “Pacific Rim”

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες το τρέιλερ της νέας ταινίας του Guillermo Del Toro, “Pacific Rim”. Στην ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2013 πρωταγωνιστού οι Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman, Robert Kazinsky και Diego Klattenhoff.

Όταν λεγεώνες από τερατώδη πλάσματα, γνωστά ως Kaiju, άρχισαν να αναδύονται από την θάλασσα, ξεκίνησε ένας πόλεμος που θα έπαιρνε εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλούσε τους πόρους της ανθρωπότητας μέχρι να τελειώσει. Για να πολεμήσουν τα γιγαντιαία Kaiju, ένας ειδικός τύπος όπλου ανακαλύφτηκε: τεράστια ρομπότ, τα επονομαζόμενα Jaegers, τα οποία οδηγούν ταυτόχρονα δύο πιλότοι, οι εγκέφαλοι των οποίων είναι κλειδωμένοι σε μια ουδέτερη γέφυρα. Αλλά ακόμη και τα Jaegers αποδεικνύονται σχεδόν ανυπεράσπιστα μπροστά στα αδυσώπητα Kaiju.

Στα πρόθυρα της ήττας, οι δυνάμεις που υπερασπίζονται το ανθρώπινο γένος δεν έχουν άλλη λύση από το να στραφούν σε δύο όχι πολύ αξιόπιστους ήρωες – έναν αποτυχημένο πρώην πιλότο (Charlie Hunnam) και μια εκπαιδευομένη χωρίς εμπειρία (Rinko Kikuchi) – που συνεργάζονται για να οδηγήσουν ένα θρυλικό αλλά φαινομενικά παρωχημένο Jaeger από το παρελθόν. Οι δυο τους είναι η μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας προ της επερχόμενης αποκάλυψης.