Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν βίντεο με ομαδικό όργιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου υποτίθεται πως συμμετέχουν αεροσυνοδοί της China Eastern Airlines!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του news.com.auτα βίντεο, που δείχνουν τουλάχιστον έξι άτομα, ανέβηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo και κυκλοφόρησαν ευρύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτά φαίνονται δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες να χορεύουν, να γελούν, και να επιδίδονται σε περιπτύξεις στο δωμάτιο. Μάλιστα, κάποιοι παρατηρητές έχουν πει ότι αν προσέξει πολύ κανείς θα δει ότι στην πραγματικότητα οι συμμετέχοντες στο όργιο είναι 9 (5 γυναίκες και 4 άνδρες).

Οι φημολογίες πως επρόκειτο για αεροσυνοδούς της China Eastern Airlines ή της θυγατρικής της, Shanghai Airlines, κυκλοφόρησαν ταχύτητα. Ωστόσο, σε έγγραφο που θεωρείται πως προέρχεται από την China Eastern, η αερογραμμή φαίνεται να απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για απόπειρα να πληγεί η φήμη της, και ότι τα βίντεο έχουν γυριστεί στην Αφρική. Ωστόσο, σύμφωνα με το The Shanghaiist, το όργιο φέρεται να έλαβε χώρα στη Μαδρίτη, αλλά πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι κατεγράφη σε πολυτελές spa στην Ταϊλάνδη- υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται για προσωπικό της εταιρείας, αλλά για ιερόδουλες.

Οι κινεζικές αρχές έχουν επιδοθεί σε εντατικό «κυνήγι» online των σχετικών δημοσιευμάτων και υλικού από τοπικές ιστοσελίδες: Όπως σημειώνει το news.com.au, το «China Eastern» είναι ο δεύτερος πιο λογοκριμένος όρος αναζήτησης στο Weibo. Παρόλα αυτά, τα βίντεο και σχετικά δημοσιεύματα κάνουν θραύση στο Twitter.

ΜΕΣΩhuffingtonpost.gr