Κυνήγι Θησαυρού στα Ρούστικα!

Κυνήγι Θησαυρού στα Ρούστικα!«Χωριανοί! Χάθηκε θησαυρός στα Ρούστικα!!! Βοηθήστε μας να τον βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε παραπονεμένους….»

Κάπως έτσι θα προλόγιζε ένας ντελάλης του παλιού καιρού το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού που ετοιμάζεται για φέτος το καλοκαίρι στα Ρούστικα. Και τι θησαυρού… Θησαυρού εμπειριών και αναμνήσεων, γνώσεων και αινιγμάτων, για να θυμηθούν και να νοσταλγήσουν οι παλιοί και να μάθουν οι καινούριοι…

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουστίκων, με την βοήθεια και συμπαράσταση του Συλλόγου Αθηναίων Ρουστικιανών διοργανώνει Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού στα Ρούστικα την Παρασκευή 16.8.2013, στις 16.00 το απόγευμα…

Για να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε, και στο τέλος να γίνουμε όλοι μία παρέα και να γλεντήσουμε την ανακάλυψη του ΘΗΣΑΥΡΟΥ!

Όροι συμμετοχής:

Κανόνας πρώτος: Απαραίτητη για την συμμετοχή είναι η καλή διάθεση και η θέληση για διασκέδαση… Αν υπάρχουν αυτά όλα τα άλλα περιττεύουν…

Κανόνας δεύτερος: Όποιος επιθυμεί να πάρει μέρος πρέπει να συνασπιστεί σε κάποια ομάδα… Ετοιμάστε ομάδες λοιπόν… Όχι όμως μία ομάδα των 60 και μία των 2… Σκεφτείτε το! Και βρείτε και παρατσούκλι!

Κανόνας τρίτος: Απαγορεύονται δια ροπάλου μηχανάκια, κινητά και αυτοκίνητα… Όλα θα γίνουν με τα πόδια, ενώ κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα ποδήλατο….

Κανόνας τέταρτος: Σε κάθε ομάδα πρέπει να συμμετέχει ένας πάνω από 40 σε ηλικία και ένας μόνιμος κάτοικος Ρουστίκων… Οι προϋποθέσεις αυτές μπορούν να πληρούνται σε ένα πρόσωπο….

Και κάτι τελευταίο: Κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος πρέπει να μας φέρει την ημέρα του Κυνηγιού 1 κιλό αλεύρι, 1 κιλό ζάχαρη, 2 χαρτιά μακαρόνια, μία εξάδα γάλα εβαπορέ και 1 κιλό ρύζι. Αυτά θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν ως δωρεά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρουστίκων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου.

Να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το χαμογελαστό μας πρόσωπο…