ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Κλειστό λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών τμήμα του Αγιοβασιλώτικου δρόμου

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ενημερώνει ότι από Πέμπτη 20/01/2022 το τμήμα της επαρχιακής οδού 3 (Αγιοβασιλώτικου) από πρατήριο καυσίμων AEGEAN μετά την διακλάδωση για Κάστελλο προς Αρμένους  μέχρι τον οικισμό Αρμένων,  θα είναι κλειστό λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ  ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ», Υποέργο (νέο): «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΗΛΙ – ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ».

 Η κυκλοφορία από Ρέθυμνο προς Σπήλι θα εκτρέπεται μέσω παράπλευρης οδού στο τμήμα αυτό  και μέχρι τη συμβολή του ξανά με την επαρχιακή οδό 3, σύμφωνα με εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη προσωρινής εργοταξιακής ρύθμισης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε  τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.