ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Κλείνει το τμήμα από διασταύρωση προς Αμπελάκι και Καρίνες μέχρι διασταύρωση προς Φωτεινού λόγω έργων

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης κάνει γνωστό ότι από 02/11/2020, το τμήμα της επαρχιακής οδού 3 από διασταύρωση προς Αμπελάκι και Καρίνες μέχρι την διασταύρωση προς Φωτεινού (περί το 1,0 χλμ. πριν τον οικισμό Παλέ) θα παραμείνει κλειστό λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών στo πλαίσιo του έργου: «Αναβάθμιση επαρχιακής οδού Ρέθυμνο – Αγία Γαλήνη. Τμήμα: Αρμένοι – Παλέ».

Η κυκλοφορία από Ρέθυμνο προς Σπήλι θα εκτρέπεται από τον οικισμό των Αρμένων μέσω δημοτικής οδού προς Φωτεινού και μέχρι τη συμβολή του ξανά με την επαρχιακή οδό 3 περί το 1,0 χλμ. πριν τον οικισμό Παλέ, ενώ η κυκλοφορία από Σπήλι προς Αρμένους θα γίνεται μέσω της δημοτικής οδού Παλαιόλουτρα – Κούμοι – Αρμένοι.  

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε  τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.