Κλέβει τις εντυπώσεις το aftermovie του Chania Beach Party

Το recap video με συνέβησαν στο Chania Beach Party 2022 κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Η παραγωγή που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πανταζής και η Atheaton Films σε συνεργασία με τους βιντεογράφους Νίκο Ζακυνθινάκη, Ντίνο Γδοντάκη και Κυριάκο Κατσαρό, μας μεταφέρουν μέσα σε 1 λεπτό από καταιγιστικά πλάνα, στην ανασκόπηση όσων έζησαν οι φίλοι του Chania Beach Party στο 10ο επετειακό party που πραγματοποιήθηκε στο Sapel Hall.

H προβολή του official aftermovie σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της καμπάνιας για το 11ο Chania Beach Party, που για πρώτη φορά φέτος θα αποτελέσει ένα διήμερο ξέφρενο party στην καρδιά του καλοκαιριού, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Αυγούστου, στον εξωτερικό χώρο τουSapel Hall, Αγία Μαρίνα.

Στην πλήρως ανανεωμένη σελίδα www.chaniabeachparty.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το μεγαλύτερο dance event του νησιού, ενώ πλέον μπορείτε μέσα από τη σελίδα να κάνετε τη κράτηση σας, αλλά και να αποκτήσετε προνομιακά εισιτήρια και για τις δύο ημέρες στην τιμή των 15 ευρώ.

Το φετινό ταξίδι στην “Παραλία της Εδέμ” σας περνάει μέσα από totem, γέφυρες, και ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, ενώ για ακόμα μία χρονιά το concept θα κόβει την ανάσα.

International guest djs από Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία, Κύπρο αλλά και μερικοί από τους καλύτερους djs του νησιού, εγγυώνται τη διασκέδαση σας.

Dancers / MCs / Freestyle Dancers / Stilt / Led Dancers / Fireshows / CO2 effects / Fireworks και πολλά ακόμα happenings πλαισιώνουν το event και υπόσχονται να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00 και το party θα ολοκληρώνεται στις 01.00 και τις δύο ημέρες.

Το Chania Beach Party γιορτάζει 11 χρόνια παρουσίας και ανοίγει μια νέα εποχή.

Για περισσότερες πληροφορίες www.chaniabeachparty.com

Αγορά εισιτηρίων προπώλησης και από το viva: https://www.viva.gr/tickets/dance/tagfest/chania-beach-party-2023/