ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Κλειστό λόγω εργασιών τμήμα της παραλιακής στο Ρέθυμνο

Παραλιακή ΡεθύμνουΠροχωράνε οι εργασίες ανάπλασης του έργου του βόρειου παραλιακού μετώπου από το ύψος του Λυκείου Ελληνίδων μέχρι και το Δελφίνι, οι οποίες εκτός απροόπτου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο.

Για τον λόγο αυτό την Παρασκευή, από τις 7:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα το τμήμα από το ύψους της πλατείας του Αγνώστου Στρατιώτη έως και το “Δελφίνι”  θα παραμείνει κλειστό.

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Ταμείο αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του ενετικού λιμένα και παραλιακών χώρων της χερσαίας ζώνης λιμένα Ρεθύμνου (Τμήμα από Δελφίνι έως Ενετικό Λιμένα)» θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της οδού Σοφ. Βενιζέλου από το ύψος της οδού Παπανδρέου έως την συμβολή με την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Παναγιωτάκη από την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς έως την συμβολή με την οδό Σοφόκλη Βενιζέλου, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 από 7:00 έως 17:00. Εάν οι εργασίες αποπερατωθούν συντομότερα οι οδοί θα δοθούν στην κυκλοφορία.

Τα οχήματα από την οδό Άρη Βελουχιώτη στο ύψος του Κτιρίου Δελφίνι θα έχουν υποχρεωτική πορεία αριστερά προς την οδό Παπανδρέου, ενώ τα οχήματα από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη θα έχουν υποχρεωτική πορεία αριστερά προς τη οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Τα οχήματα από την οδό Παναγιωτάκη στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς θα έχουν υποχρεωτική πορεία αριστερά προς την οδό Γιαμπουδάκη, ενώ τα οχήματα από την οδό Γιαμπουδάκη θα έχουν υποχρεωτική πορεία ευθεία. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων σε όλο το μήκος της Ελ. Βενιζέλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας”.