ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κοινωνική δράση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με την ευκαιρία των εορτών

Προσφορά τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές – Συγκεντρώθηκαν με την εθελοντική πρωτοβουλία του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού

Κοινωνική δράση με την συγκέντρωση και προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Κρήτης με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές του νησιού.

Η κοινωνική αυτή δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής προσφοράς που υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν εθελοντικά αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι. Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης του κοινωνικού έργου των Ιερών Μητροπόλεων και των Κοινωνικών Δομών.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν αυτές τις ημέρες ως εξής:

Συγκεκριμένα

• Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Σπυριδάκης Νικόλαος προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή του Ηρακλείου.
• Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης Aστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Αλεβυζάκης προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ.κ. Ειρηναίο και στο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο για τη στήριξη του έργου των Ιερών Μητροπόλεων.
• Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Καλατζάκης ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων μαζί με το Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Αστυνόμο Α΄ Ιωάννη Βλαχάκη προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή των Χανίων.
• Ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Παναγιωτάκης προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Α΄Ραφαήλ Νικολαος ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο για την κάλυψη των αναγκών των Ιερών Μητροπόλεων. Τέλος σε Δομή του Δήμου Σητείας προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ο αναπληρωτής Διοικητής τους αστυνομικού Τμήματος Σητείας Αστυνόμος Β Γεώργιος Παπαντωνίου.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω Ιερών Μητροπόλεων και Κοινωνικών Δομών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά.