ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνου ενημερώνει για την προσεχή διανομή αγαθών κι ευχαριστεί τους δωρητές του

(φώτο αρχείου)

Το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας-Γραφείο Κοινωνικών Παροχών Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ενημερώνουν τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου  Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ότι θα πραγματοποιηθεί  διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας (αλεύρι, αλάτι, παξιμάδι, γραβιέρα, ζάχαρη, ρύζι, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτός, μπισκότα, μαρμελάδα, δημητριακά, ζυμαρικά, ξύδι, μακαρόνια, κριθαράκι, ελληνικό καφέ, φακές και φασόλια), την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, κατά το χρονικό διάστημα   από  τις 8:00 το πρωί  έως τη 13:00  το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας-Υπόγειο (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά ). 

Σημειώνεται ότι  οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να  λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:

  • Την Διεύθυνση και το Προσωπικό της Εταιρίας αλλαντικών ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ.
  • Τον Σύλλογο Διδασκόντων & τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου.
  • Την κ.  Παπακυρίτση Σοφία.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.